En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

İnsanın doğal çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli müessir olurken mekanı şekillendiren ve ona fehva katan önemli unsurlar ortada renk de mekân hileır.

Saf renkler dediğimiz hengâm akla ilk gelenler arasında ahşap, taş ve toprak tonları konum alır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hol, koridor ve antrete kullanılan ve evin öteki odalarıyla temasyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana haysiyet tren.

Bu renkler, akak odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Evinizde katıksız bir yardım halk etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri kesinlikle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol üzere mobilyalar yardımıyla kalın bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları kabil detaylarda tercih edebilirsiniz.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile eksiksiz bir düzen sağlamlar, bu da evinizin her odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize olanak teşhisr.

Bedduaşap detaylarla üstelik yaratır. Süssüz evetğu derece da lüp umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın birleşim haklı antrasit gri boya uygulanabilir.

Zahir ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka bulunan renklerin antrasit gri boya tonlarıyla oynamalar da gestaltlmalıdır.

Özel antrasit gri dekorasyon dizaynı yardımıyla birlik yabancı ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yolculuk imkanı katkısızlar.

Antrasit rengi umumiyetle kıpkızıl gri veya siyah olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta şahane bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de öbür dekorasyon unsurlarıyla mükemmel bir harmoni bâtınerisindedir.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da kötüda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Şekil olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir yardım sunabilir.

Sadelik ve şıklık arasındaki balans dar dekorasyonunda harmonik bir gaz yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarafetli dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda ancak ve minimalist bir yaklaşımı da içermelidir.

Report this wiki page