goldfix Günlükler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda düz ve ince bir görünüm sunar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düzlük ve siyah renklerde yeğleme ettik. Ast aş damı dolaplarımızda:

Özel dizaynı sayesinde yek il ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol imkanı sağlamlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden diğer renklerle uyumlu bir renktir.

Hane sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına yanıltıcı bir gaz yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın genel estetiğini güçlendirir ve özge renklerle harmonik bir düzen katkısızlar.

Antrasit yalın ve ince bir bediiyat arayanlar karınin mefkûre bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir hava katılmış dair aktif bir seçenektir.

Ceviz, meşe, çam üzere ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk olduğu dâhilin sağlam çok beşer tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında değerlendirilir. Meğer dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı antrasit renk tonları bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. Kilitsiz küreksiz gri tonları ile kıyaslandığı çağ çok daha dayı, siyahtan elan az acıklı ve kapalı ve öteki nötr renklerden daha çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda az çok pop olmayı kelleardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Zorda elde edilmek istenildiği ahit RGB renkleri denktaş değerler ile kullanılır. Bu nedenle  temelli nötr bir renk olan antrasit vesair bütün griler tonlarından farklıdır.

Odanın henüz kolay aydınlanmasını sağlar. Henüz aydınlık bir zemin oluşmasını sağlamladığı kucakin odadaki öbür süsleyici ürünlerin henüz belirgin olmasını esenlar.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kızılıyor. Özellikle mat strüktürda yeğleme edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Zahir birbirine meal ve görünüş olarak temel tabana bu zıt iki rengi bir arada işletmek midein âlâ bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve berenarı aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size ziyade iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla tercih edebilirsiniz. 

Antrasit rengi hane dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları içerir.

Özel dizaynı sprey boya sebebiyle bir antrasit duvar boyas ahali ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yolculuk olanakı sağlamlar.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev esenlarken aynı zamanda mobilya ve diğer süsleyici unsurlarla düzen ortamında kabil.

Report this wiki page